HTC One M9 (Hima) 1 Martta Çıkıyor !


  Popülaritesini her yıl biraz daha artıran ve "android telefon" denince akla ilk gelen isimlerden biri olan Tayvan menşeli firma Htc yeni amiral gemisi , One serisinin sonuncusunu 2-5 Mart arasında düzenlenecek Mobile World Congress etkinliğinden bir gün önce 1 Martta tanıtacak.
Neredeyse her gün sızıntılar ile gündemde olan telefondan yeni sızıntılar var.



















 RMANIN GÖNDERDİĞİ DAVETİYE GÖRSELİ

Alınan son haberlere göre yeni M9 un özellikleri şu şekilde olacak.
Ön kamerada yeni Desire serileri gibi 4UltraPixel kullanmaya devam edecek olan şirket arka kameradaki en büyük kanayan yarası kamerayı rakipleri gibi 20.7 Megapiksellik kamera kullanacak (Sütten ağzı yanan hesabı ).İddialara göre ortalama 5.0 inçlik bir ekran ile gelecek ve son dönemlerin modası olan Quad-HD çözünürlüğünde SuperLCD3 ekran ile kullanacak.
3GB Ram kullanılması beklenen telefonda 32 GB depolama alanı geleceği 128 GB ye kadar destekleneceği söyleniyor.Telefonun farklılıklarından birisi de içerisinde kullanacağı işlemci olabilir.Çünkü Htc bu sefer alışılmışın dışına çıkıp MediaTek işlemci barındıran bir cihaz üretme yoluna gidebilir.
Peki en büyük soru daha doğrusu dönemin sorunu haline gelen bataryanın kaç mAh değerinde olacağı.Bataryanın 2840 mAh boyutunda gelmesi bekleniyor.Her ne kadar verim daha önemli olsa da QHD çözünürlüklü bir ekrana bu bataryanın sıkıntı yaratabileceği kanısındayım.
Ayrıca ; One M9 Htc nin geliştirilmiş en son arayüzü Sense 7 ve Android sürümünün de son kozu 5.0 Lollipop ile geleceği aşikar.



YAZAR : ALİ KAHVECİ

Google+'da Paylaş

Yazar Unknown

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder